OM

Trullerutta' of Sweden

T o S

Välkommen hit, till min hemsida där jag lägger ut mina pysselalster. Här kan du hitta armband, halsband, lite stickat och en del annat som jag egenhändigt pysslat ihop.

 

 

Lite om mig och min bakgrund

Jag heter Susanne och bor med min familj strax norr om Stockholm. Att pyssla betyder mycket för mig, det är nästan som en form utav terapi.

Jag har i hela mitt liv gillat att pyssla. Mormor lärde mig sticka och virka i tidig ålder. I 20-års ålder gick jag på kvällskurs i sömnad. Under 80-talet sydde jag lampskärmar på löpande band och virkade dukar i matchade färger. Under ett par år var det brodering som roade mig. På 90-talet var virkade mössor poppis och då prydde jag flera av dotterns vänners hjässor. Jag har också haft perioder då jag producerat raggsockor och lovikavantar efter beställning. Det har blivit ett x-antal sådana.

För några år sedan tog jag en kurs i tenntrådsflätning och har därefter flätat och sytt en hel del tenntrådsarmband i alla dess möjliga utseenden. Jag blev intresserad utav att utveckla mig vidare och då med pärlor. Gick en kvällskurs och lärde mig göra wraparmband.

Min nyfikenhet och produktiva hjärna ville ha er så jag började testa mig fram på egen hand. Idag är det min fantasi som styr och det är det jag arbetar utefter mestadels.

 

 

Intresserad utav att köpa / beställa?

Självklart går det bra att köpa och även beställa från mig. Kontakta mig på info@trulleruttas.se eller via kontaktformuläret som finns under rubriken Kontakt i menyraden ovan.

 

Du hittar färdiga produkter som är till försäljning under respektive meny ovan. Här finner du också sådant jag gjort tidigare och som går att beställa. Skulle du bli intresserad utav något av det som finns klart för försäljning men du kanske vill ha det i någon annan färg så hör av dig så kan vi tillsammans komma fram till något som du gillar.

 

 

Betalning / frakt

Det går bra att betala med Swish eller via kontoinsättning och nummerna får du av mig vid beställningstillfället.

Beställningar utanför stor Stockholm skickas per post, väl förpackade. Jag ansvara ej för postens hantering utav försändelsen.

Frakt- / embalagekostnad på 20:- tillkommer på de köp som skickas.

 

 

Skötselråd

För att undvika att dina smycken utsätts för onödigt slitage bör du ta av dig dem innan dusch, bad, trädgårdsarbete, disk osv.

Tänk på att ta på dig dina smycken det sista du gör, efter parfym, hårspray m.m.

Torka gärna av smycket ibland så att det blir rent från smink, hudfett etc.

Ingen metall mår bra av salt eller klorerat vatten.

Undvik även att sova med smyckena på.

Läder är ett naturligt material som varierar i utseende och färg. Med tiden töjer sig läder och färgen förändras. Detsamma gäller med pärlor och stenar som med tiden kan ändra i färg och form utefter långvarigt användade.

Undvik fukt och all kontakt med vatten.

Undvik att förvara smycken i fuktiga miljöer som t.ex. badrum.

 

 

Följ mig gärna på sociala medier.

Facebook: Trullerutta of Sweden

Instagram: trullerutta_of_sweden

Pinterest: Trullerutta of Sweden

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved